Vasas Óbuda Home Jersey 2022-2023

Vasas Óbuda Home Jersey 2022-2023

18 Μαρτίου 2024 0 Από giakallit

Σεζόν: 2022-2023

Παίκτης: Cecília Noémi mbor

Διοργάνωση: Hungarian Extraliga, CEV Champions League

Κατασκευάστρια εταιρία: Nine

Match Worn

Η σεζόν 2022-2023 ήταν άκρως επιτυχημένη για τη Βάσας καθώς η ομάδα από τη Βουδαπέστη κυριάρχησε πλήρως εντός συνόρων ενώ ταυτόχρονα έκανε το βήμα παραπάνω και βρέθηκε στους ομίλους του CEV Champions League.

Η Βάσας ξεκίνησε τη χρονιά και πάλι με προπονητή τον Γιάννη Αθανασόπουλο. Στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας η Βάσας πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία καθώς μετά από 14 αγωνιστικές σημείωσε 13 νίκες και τερμάτισε στην πρώτη θέση. Με απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ έφτασε στους τελικούς χωρίς να ηττηθεί από την ΜΤΚ Βουδαπέστης και την Νηιρεγκιάζα. Στους τελικούς απέναντι στην Μπεκεσκαμπάι επικράτησε με 3-0 στη σειρά αγώνων και κατέκτησε εμφατικά το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Επιπλέον, κατέκτησε και το Κύπελλο Ουγγαρίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κερδίζοντας και εκεί την Μπεκεσκαμπάι στον τελικό με 3-2.

Στο CEV Champions League η ομάδα της Βουδαπέστης απέκλεισε την Γκεντ και την Λα Λαγκούνα και προκρίθηκε στους ομίλους της διοργάνωσης. Εκεί βρέθηκε κόντρα σε τρεις πολύ ισχυρούς αντιπάλους, την Κονελιάνο, την Ρεσζόφ και την Μιλούζ, και τερμάτισε στην τέταρτη θέση με έναν βαθμό.

Η φανέλα αυτή χρησιμοποιήθηκε από την Cecília Noémi Jámbor, ακραία της Βάσας και παραχωρήθηκε από την ίδια και τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αθανασόπουλο στη συλλογή μας. Η Jámbor αγωνίστηκε σε παιχνίδια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας της αλλά και το δεύτερο της Κύπελλο. Η φανέλα είχε custom σχέδιο για τη Βάσας καθώς είχε αρκετά στοιχεία της ταυτότητας της ομάδας. Στα μανίκια υπάρχουν οι τίτλοι της ομάδας, το ένα Κύπελλο MEVZA, τα 7 πρωταθλήματα και τα 14 Κύπελλα που είχε κατακτήσει ως τότε η Βάσας. Επιπλέον, στο αριστερό μανίκι υπάρχει ένα λογότυπο αφιερωμένο στο τρεμπλ της προηγούμενης σεζόν ενώ στο δεξί μανίκι υπάρχει το patch του CEV Champions League στο οποίο συμμετείχε η ομάδα. Μια όμορφη λεπτομέρεια είναι πως πέρα από το Óbuda που είναι γραμμένο στο πίσω μέρος της φανέλας για να τιμήσει την περιοχή όπου εδρεύει η ομάδα υπάρχει στο πλαϊνό μέρος και από τις δύο πλευρές το πλήρες όνομα της ομάδας Vasas Óbuda.

 

#Vasas #Jambor #Volleyball #2022-2023 #Extraliga #HungarianCup #CEVChampionsLeague #Hungary #Nine #MatchWorn